MFF’s bestyrelse består af repræsentanter fra mejerierne og fra ­forskningsinstitutionerne. Endelig har Uddannelses-og forskningsministeriet og Miljø- og fødevareministeriet udpeget hver deres repræsentant.


Bestyrelsen mødes mindst to gange om året, hvor det primære formål er at uddele midler til nye forskningsprojekter. Desuden diskuteres uddannelse og forskning, når bestyrelsen mødes.


Bestyrelsen består af:

  • Produktionsdirektør Hans Henrik Lund, Arla Foods amba (Formand)
  • Adm. direktør Jørgen Hald Christensen, Mejeriforeningen
  • Senior R&D Manager Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients  
  • Vice President, SupplyChain Excellence Brian Dohn-Bassøe, Arla Foods amba

  • Lise Berg Kildemark, Arla Strategic Innovation Center
  • Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri amba
  • Mejeriejer Jens Beierholm Poulsen, Nørup Mejeri A/S
  • Institutleder Klaus Lønne Ingvartsen, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet
  • Prodekan for Forskning Erik Bisgaard Madsen, KU-Science, Københavns Universitet
  • Institutdirektør Christine Nellemann, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
  • Lektor Esben Skipper Sørensen, Institut for Molekylær Biologi og Genetik, Aarhus Universitet
  • Institutleder Birgit Nørrung, Institut for Veterinær Sygdomsbiologi, Københavns Universitet
  • Professor Lars Porskjær Christensen, Institut for Kemi-, Bio- og Miljøteknologi, Syddansk Universitet  

Observatør:      

  • Dyrlæge Erik Rattenborg, SEGES, Kvæg
  • Helena Lindmark-Månsson, Adj professor, LRF Mjölk